MARSTAL

MARINEFORENING

Stiftet 22. april 1945

Søndagsmøder

Hver søndag formiddag er der åbent hus for medlemmerne til en hyggesnak fra kl. 10:00 til kl. 13:00. Den første søndag i hver måned er der lidt mad, det kan være sild og brød, eller andet godt.

Generalforsamling

Næste Generalforsamling afholdes 17. Februar 2018, med efterfølgende lille buffet.

Stiftelseskur

Søndagen som er nærmest den 22. april afholdes der Stiftelseskur med efterfølgende buffet.

5. maj

Kl. 0900 marcheres fra Marineforeningens Hus i Strandstræde 47A sammen med Skipperforeningen og Søfartsmuseet til krigsmindesmærkerne på hannen og ved kirken. Efterfølgende er der kaffe og rundstykker i Marineforeningens Hus Strandstræde 47A.

Grillaften

Den 2. fredag i juni holder vi Grillaften, for at markere, at nu kommer sommeren.

Der serveres helstegt pattegris.

En rigtig hyggelig aften, hvor vi bare mødes ganske almindeligt og ikke holder på nogen som helst former i foreningen. Der er hyggemusik til spisningen og mulighed for at få rørt benene til en dans.

Efterårsfest

Den 4. fredag i september holder vi en aftenfest for at markere, at vi nu går den mørke tid i møde.

Der er som sædvanlig god mad og god musik.

Ulkeaften

Den sidste fredag i oktober holder vi Ulkeaften, kun for mandfolk, hvor der serveres Klipfisk/Kogt torsk.

Julefrokost

Den sidste fredag i november afholder vi vores meget berømte og velbesøgte julefrokost, der er et overdådigt, veltillavet gammeldags julearrangement, som der er stor tilslutning til.

Tordenskjolds bakke

Tordenskjolds bakke består af en gruppe medlemmer der sørger for de praktiske gøremål således at huset altid fungerer optimalt både til hverdag og til fest.

Marineforeningens kalender

Marstal Marineforening udgiver i A4 størrelse en flot kalender, der uddeles gratis til alle foreningens medlemmer.

MARSTAL MARINEFORENING, Strandstræde 47 A 5960 Marstal Tlf.: 62 53 17 77

mail (A) marstalmarineforening.dk

Alle mail-adresser er sløret for at undgå spammail.

(Webmaster)